Módosult az oklevélátadó ünnepség időpontja

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a Nyíregyházi Egyetem vezetésének döntése értelmében a 2023. február 11-ére tervezett oklevélátadó ünnepség időpontja megváltozott

A Nyíregyházi Egyetem szokásainak megfelelően megtisztelve végzett hallgatóikat és családtagjaikat méltó módon kívánja megszervezni az oklevélátadó ünnepséget. 

Az ismert energetikai helyzetben a fentiekre tekintettel, az új időpont:  

2023. március 11-e 11 óra, "B" épület, Kodály-terem.

Amennyiben szüksége van az oklevelére az oklevélátadó ünnepség előtt, úgy azt a Hallgatói Szolgáltató Központban 2023. február 13-tól előzetesen átveheti munkanapokon, munkaidőben a tanulmányi előadójánál. 

Természetesen azok a hallgatók is részt vehetnek az oklevélátadó ünnepségen, akik előzetesen az oklevelüket átvették és visszahozzák a Hallgatói Szolgáltató Központba 2023. február 27-ig. 

A talár átvételének szabályai nem változtak. 

Tájékoztatás épületek bezárásáról

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk, hogy a Nyíregyházi Egyetem Időrendi útmutatójában meghatározottak szerint az épületek zárva tartanak 2022. december 21-től 2023. január 8-ig.

2023. január 2. és 6. között a tanulmányi előadókat e-mail útján tudják elérni. Személyes ügyintézésre, hivatalos igazolások kiadására legkorábban 2023. január 9-én kerül sor.

 

Tűz- és munkavédelmi oktatási anyag és kapcsolódó nyilatkozatok első évfolyamra felvételt nyert hallgatók részére

Tisztelt Hallgatók!

Az első évfolyamra történő beiratkozás kötelező feltétele a Nyíregyházi Egyetem tűz- és munkavédelmi oktatási anyagának megismerése. A tananyagok az alábbiakban érhetők el:

Tűzvédelmi oktatási anyag

Munkavédelmi oktatási tematika

DIÁKHITEL TÖRLESZTÉSE

Változtak a törlesztési moratórium szabályai!

Az általános törlesztési moratórium 2022. december 31-ig meghosszabbításra kerül.

2022. augusztus 1-től a moratóriumot csak a korábban is igénybe vevő hitelfelvevők meghatározott köre veheti igénybe. Amennyiben élni kívánsz ezzel a lehetőséggel, nyilatkoznod kell nekünk 2022. július 31-ig.

A részletekről ide <https://diakhitel.hu/torlesztesi-moratorium> kattintva tudsz tájékozódni