Nemzeti Kiválóság Program 2017

Tíz hallgatónk kap ösztöndíjat az Új Nemzeti Kiválóság Programban

 

Az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) idei pályázatain összesen tíz nyertes hallgató részesül különböző összegű, egyenként 375.000 Ft-1.000.000 Ft közötti támogatásban a 2017/2018. tanévben a Nyíregyházi Egyetemen.

Intézményünkből a felhívásra összesen 21-en jelentkeztek. A szakértői bírálatok pontszámai szerint készített intézményi javaslat alapján a végső döntést a támogatási listáról és a tartaléklistáról a Támogató Emberi Erőforrások Minisztériuma hozta meg.

A nyertes pályázatok mellett az egyetem további 2.350.000 Ft, a kutatások támogatására és lebonyolítási költségeire fordítható pályázati összegben is részesül.

A támogatást nyert hallgatók akkor válnak ösztöndíjassá, ha a hallgatói jogviszonyukat 2017. szeptember 20-ig igazolják.

Az ÚNKP célja, hogy támogassa a hazai kutatói és alkotóművészi utánpótlást, a tudományos és művészeti pályán való elindulást majd pályán tartást, valamint hogy a fiatal kiválóságok támogatásával segítse a nemzetközi szinten is kiváló, tapasztalt kutatók és alkotók munkáját.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk, kutatási programjuk megvalósításához sok sikert kívánunk

TÁMOGATÁSI LISTA

TARTALÉKLISTA

(Megjegyzés: A nyertes pályázatok adatai az Ösztöndíj Működési Szabályzat 1.11-es pontja szerint kerülnek feltüntetésre, ahol a témákat a személyes adatoktól elválasztva, egyedi pályázati azonosító közlésével kell megjeleníteni.)