Jelentkezés a 2022. január 19 -21. között tartandó záróvizsgákra

Tisztelt Hallgatók!

 

A 2022. január 19-21. között tartandó záróvizsgákra jelentkezést a Neptun-rendszerben 2021. november 16-án (kedd) 10 órától biztosítjuk. A jelentkezésre 2021. november 25. (kedd) éjfélig van lehetőség.

Az elektronikus jelentkezés az Ügyintézés/Záróvizsgák menüpontban történik. Amennyiben problémája akad a jelentkezéssel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Hallgatói Szolgáltató Központban a tanulmányi előadójával.

Abszolvált hallgatók az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével jelentkezhetnek a záróvizsgára (az ő esetükben a jelentkezés nem a Neptun-rendszerben történik). A jelentkezési lapokat a hszk@nye.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni.

Jelentkezési lap a januári záróvizsgákra

Figyelem:

A Tanulmányi és vizsgaszabályzat 20. § 11. pontja értelmében "a záróvizsga a hallgatói jogviszony megszűnését követő két éven belül bármelyik záróvizsga időszakban teljesíthető a hatályos képzési és kimeneti követelményekben meghatározottak szerint. A hallgatói jogviszony megszűnését követő két év eltelte után csak akkor teljesíthető, ha az Egyetemen folyik olyan szakon képzés, melyben a hallgató jogviszonyának megszűnése előtt tanulmányokat folytatott. A hallgatói jogviszony megszűnését követő ötödik év eltelte után záróvizsga nem tehető."

A szakdolgozat leadásának határideje 2021. november 29-e, 12 óra.